Hoe het werkt

Waarom promofix

Hoe werkt het

U kunt zelf met een van de medewerkers van uw lokale filiaal kijken welke van de 3 pakketten het beste bij uw huishouden past of u doet dit online via onze site! Vervolgens sluit u een contract af voor 12 maanden. U krijgt reparatietegoed die u het gehele jaar kunt gebruiken. Het mag gebruikt worden door het gehele huishouden, maar ook door kennissen en andere familieleden. Zo kan iedereen in uw omgeving profiteren van de voordelen die wij u bieden.

Waarom promofix

En dan?

Vervolgens krijgt u een klantenkaart waar uw reparatietegoed op komt te staan. Heeft u schade? Meld uw reparatie aan bij het gekozen filiaal en geef aan dat u een PromoFix klant bent. U komt langs met uw toestel en Promofix klantenkaart wanneer het u schikt. U staat binnen een half uurtje weer buiten met een vakkundig gerepareerd toestel. De reparatiekosten worden automatisch van uw tegoed afgehaald. U kunt online uw facturen en resterend tegoed inzien via de website met uw eigen beveiligde login.

Artboard 1
Waarom promofix

Wij werken samen met uw FixPhones filiaal in de buurt

Promofix is een aanvulling op de bestaande FixPhones winkel bij u in de buurt! Wij werken samen met de reparatiewinkels waar u al bekend mee bent

 • Voordeel

  Voor het hele gezin

 • Lokaal

  Bij een filiaal dichtbij

 • Ervaring

  7+ jaar

 • Snel

  Binnen 30 minuten