Over Promofix

Over promofix

Een nieuwe smartphone is niet nodig!

Wij zijn al zeven jaar expert in het repareren van smartphones en tablets en hebben gemerkt dat de prijzen van telefoons, en daarmee ook van reparaties, fors blijven stijgen. De smartphones van deze tijd kunnen in principe jaren mee, maar reparaties van de nieuwste toestellen kunnen al tegen de €400 euro kosten!

waarom wij promofix zijn gestart

Nooit meer voor onverwachte kosten komen te staan

Promofix is een platform dat het voor iedereen in Nederland mogelijk maakt om hoge eenmalige reparatiekosten te voorkomen. We hebben intussen ruime ervaring in de consumenten elektronicabranche en zien dat klanten steeds vaker aanlopen tegen hoge reparatiekosten. Daarom is Promofix in het leven geroepen: Promofix maakt het mogelijk voor mensen om een reparatietegoed aan te schaffen tegen een vast maandelijks bedrag. Daarmee komt u niet voor onverwachte hoge kosten te staan als u schade hebt want u betaalt elke maand hetzelfde bedrag en de reparatiekosten worden van het reparatietegoed afgetrokken.

Wij vinden dat Iedereen een goed functionerend toestel moet kunnen hebben, zonder dat reparaties een aanslag op de portemonnee plegen. Promofix maakt dit mogelijk.